Sedra

Обратно при Акулата

Вестникът се стреми да задоволява интересите на най-широка рибарска аудитория. В него ще намерите актуални риболовни новини от страната и чужбина, статии на изявени наши автори за тактиката на риболов в българските водоеми, репортажи от риболовни излети, описания на авангардни технологии в любителския риболов.

Редица популярни рубрики като "Дневник", "Накъде в неделя", "Практика", "Опит", "Слука" ще ви информират къде, какво и как се лови по водоемите у нас. Чрез вестник "Рибар" Вие ще следите съвременните тенденции в развитието на риболова в световен мащаб. На страниците му намират място най-интересните преводни материали от популярните списания "Руте унд Роле", "Блинкер", "Рыбачьте с нами".

НОВО!
Най-новото, което предлага вестникът на читателите е рубриката "Мухарски риболов с Радо Акулата". Всяка седмица на страниците на вестника ще се публикуват статии, съдържащи интересна информация за риболова с муха и шнур - за това, къде как и на какво в България може да се практикува този прекрасен спорт.

Автор на рубриката - инж. Радослав Кискинов - Акулата

С вестник "Рибар" всеки вторник Вие ще сте на риболов, даже когато сте у дома или на работа!

От редакторския екип Ви желаем приятно четене!